Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 3 Diccionaris terminològics | Alimentació. Gastronomia 1. lligar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Envoltar una peça de carn, una au o un peix amb un fil o un cordill, per tal que no perdi la forma i la consistència mentre es cou. [...] 2. descosir Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Retirar el fil o el cordill amb què s'ha cosit una peça de carn, una au o un peix, després d'haver-se cuit. [...] 3. cosir Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Passar un fil o un cordill amb una agulla a través d'una peça de carn, una au o un peix per tal que no perdi la forma i la consistència mentre es cou. [...] Diccionaris terminolgics Diccionaris terminolgics Agricultura. Ramaderia. Pesca Alimentació. Gastronomia Arts Ciències de la Terra Ciències de la salut Construcció Esport Indumentària. Confecció Indústria. Energia Lleure. Turisme Protecció civil. Defensa Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (59) Diccionari castellà-català (2) Diccionari català-castellà (12) Fitxes de l'Optimot (1) Diccionaris terminològics (34) Diccionari de sinònims Franquesa (8) Nomenclàtor de Catalunya (3)